Winmasters recenzia – Una dintre cele mai populare case de pariuri românești

Winmasters este un portal de pariuri incredibil pe care orice pasionat al evenimentelor sportive ar trebui să îl încerce.

Arată mai mult

Varietatea este incredibilă, la fel ca și meniul său sportiv, iar iubitorii de pariuri live vor fi, cu siguranță, fascinați. Pentru a ști la ce să te aștepți de la Winmasters Romania, am pregătit o analiză despre sporturi, piețe, cote, tranzacții și multe altele.

Arată mai puțin
Nu e verificat
winmasters
1
  • Bonus de bun venit avantajos
  • Până la 200 de opțiuni de pariere per eveniment
  • Compatibil cu dispozitivele mobile și desktop
Licente
  • Metodele de plată:
Promotii: 1
Depunere : 1
Retragere : 1
Metodele de plată: 1
Aplicație de mobil: 1
Siguranță: 1
*18+, se pot aplica Condiții speciale

Creează cont nou Winmasters – Înregistrare și verificare

Înregistrare
Înregistrare
winmasters

Înregistrarea unui cont la casa de pariuri Winmasters Romania durează câteva minute. În colțul din dreapta sus al paginii de start există un formular de „Winmasters Înregistrare”. Orice cetățean adult cu domiciliul în România poate deveni client al companiei.

Pentru a înregistra un cont, trebuie să furnizați date personale și să selectați moneda jocului. Toate datele trebuie să fie corecte, deoarece procedura de verificare a contului va fi necesară în viitor. Clientul trebuie să selecteze o țară, să indice adresa completă și codul poștal, să introducă datele personale, precum:

Odată completat formularul de Winmasters înregistrare cu toate aceste date, ai datoria să intri pe adresa de e-mail furnizată și să îți activezi contul. De asemenea, este necesar să finalizezi un proces de verificare al identității, obligatoriu, mai ales în momentul în care dorești să efectuezi o retragere. Pentru acest proces, tot ce trebuie să faci este să transmiți o poză de pe actul de identitate.

Acces platformă Winmasters pariuri sportive

Casa de pariuri poate fi găsită pe site-ul web Winmasters, poți pur și simplu să te înregistrezi la acest operator și să îți deschizi un cont. Site-ul Winmasters se caracterizează prin ușurința în utilizare și este conceput în așa fel încât sortarea după sporturi individuale ajută la plasarea pariului dorit și mai rapid.

Designul atractiv în combinație cu funcționarea prietenoasă cu clienții este un punct forte. De asemenea, este considerat un plus și faptul că jucătorii nu au nevoie de un VPN privat pentru a accesa acest operator.

Designul portalului web Winmasters Romania este foarte deosebit și ne place, datorită faptului că folosesc bine spațiul și folosesc o opțiune de vizualizare fără reclame, care ne face să ne concentrăm doar pe ceea ce ne interesează, iar pagina se încarcă fără probleme, indiferent de browserul pe care îl folosiți.

Indiferent dacă preferi să pariezi de pe mobil sau de pe computer, nu este nevoie să descărci niciun software pentru a putea continua pariurile la Winmasters, deoarece portalul a fost creat și conceput cu scopul de a putea să fie deschis de pe oricare dintre dispozitivele cu conexiune la internet.

Depuneri și Winmasters retragere bani

În Winmasters recenzia, am analizat și toate metodele de plată disponibile ale furnizorului de pariuri. Printre cele mai populare metode de plata Winmasters, poți utiliza cardurile de credit Visa și Mastercard pentru plată rapidă și sigură. Am avut, de asemenea, experiențe bune Betsson cu furnizorii de portofel electronic Skrill, NETELLER și paysafecard. Iată, pe scurt, care sunt toate opțiunile de plată de la Winmasters și care sunt depunerile și retragerile minime:

Plata Winmasters este foarte simplu de efectuat și poate fi, de asemenea, inițiată cu ușurință de către începători. Tot ce trebuie să faci este să mergi la Casierie, să alegi metoda de plată preferată și apoi să confirmi suma de retragere dorită. Winmasters depunere sau retragere bani vor fi apoi efectuate automat și, conform Winmasters recenzia, poți aștepta cu nerăbdare câștigurile în contul tău după o perioadă scurtă de timp.

Atunci când efectuezi o depunere pe site-ul Winmasters trebuie să știi că aceasta este finalizată în mod automat. În ceea ce privește procesul de retragere bani Winmasters, în momentul în care soliciți o retragere prin portofelele electronice, acestea vor fi automate. În schimb, retragerile prin alte metode de plată sunt finalizate în termen de 2-5 zile lucrătoare.

Winmasters bonus de bun venit și Promoții periodice

Бонусы от украинских букмекеров
Bonus de bun venit
winmasters

Programul de bonusuri al companiei este destul de interesant și benefic pentru jucători. Dacă citești această recenzia Winmasters și ți-ai creat un cont pe platformă, trebuie să îți spunem că te așteaptă un bonus de bun venit substanțial. Este vorba despre un Winmasters bonus înregistrare sport în valoare de 100% până la 500 RON.

Desigur, trebuie să acorzi atenție termenilor și condițiilor bonusurilor pentru că acestea nu pot fi retrase imediat. De exemplu, bonusul de bun venit este disponibil în momentul în care este efectuată o depunere de minim 50 RON, iar câștigurile aferente bonusului vor putea fi retrase după un rulaj de 8 ori.

În plus, casa de pariuri are promoții permanente, dar și coduri promoționale Winmasters. Pariorii vor fi întâmpinați de următoarele promoții interesante:

Plasează un bilet la pariuri sportive Winmasters

O diversitate de peste 30 de sporturi atrage atenția asupra a mai mult de unul, iar secțiunea live care oferă grafice rezumative și Winmasters live streaming este o caracteristică căreia puțini îi pot rezista. După cum îți poți imagina, regele sportului este fotbalul, datorită faptului că acolo există cel mai mare număr de evenimente și piețe.

Pariurile deschise pe Winmasters fotbal sunt de obicei foarte variate și printre opțiunile pe care merită să le încerci se numără cele mai populare piețe, cum ar fi:

În ceea ce privește procesul de pariere, trebuie să menționăm faptul că este destul de intuitiv. În primul rând, este necesar să accesezi secțiunea de Sporturi sau Pariuri Live, să analizezi lista cu evenimentele actuale și să te decizi ce pronostic dorești să Pariezi. După ce te-ai hotărât apasă pe cota aferentă opțiunii de pariere și vei putea observa în partea dreapta sumarul biletului tău.

Tot în partea dreapta poți selecta dacă dorești să plasezi un bilet sistem și să setezi o miză. Pe bilet îți va apărea și cota totală, dar și câștigul potențial. Dacă ești de acord cu toate caracteristicile menționate, apasă pe Plasează Pariu.

Pariorii care aleg să joace la Winmasters pariuri sportive nu trebuie să își facă griji nici în ceea ce privește opțiunea de Cash Out. Te poți bucura de Winmasters cash out atunci când simți că este cazul și în momentul în care pariul tău poate fi pierdut. În acest mod îți poți recupera o parte din câștig și, astfel, bugetul tău nu va fi afectat.

Sporturi disponibile – Fotbal, baschet și multe altele

Pariurile sportive nu sunt doar pentru fotbal, dar fotbalul este acum sportul numărul 1 în România, motiv pentru care cele mai multe pariuri sunt plasate în acest domeniu. Chiar dacă cele mai multe opțiuni de pariere de la Winmasters sunt oferite pentru fotbal, acest lucru nu înseamnă că nu sunt acoperite și alte sporturi populare sau mai puțin populare. Printre cele mai interesante sporturi la care poți seta pronosticuri Winmasters:

Lista sporturilor este extinsă și include și fiecare dintre cele mai populare discipline din Europa, dar oferă spațiu și celor mai actuale sporturi care au câștigat faimă în ultima vreme, precum e-Sports. În această listă vei găsi sporturi, precum:

Winmasters este destul de convingător în testul nostru și are o bază extrem de largă, mai ales când vine vorba de oferta de pariuri. Pe lângă ligile obligatorii de top, există și competiții de clasa inferioară sau evenimente sportive din națiuni de fotbal și alte sporturi mai puțin prestigioase.


Winmasters pariuri live – Cote și streaming live

Platforma Winmasters are, de asemenea, o secțiune Pariuri live care răspunde nevoilor oricărui parior, deoarece oferă o schemă rezumată care arată evenimentele relevante ale meciului în cazul în care nu o poți vedea. În plus, secțiunea de Winmasters Pariuri Live se remarcă prin varietatea sporturilor, dar și a opțiunilor de pariere disponibile.

În secțiunea de pariuri live Winmasters nu poți paria doar pe numărul mare de sporturi live, dar poți vedea și toate rezultatele meciurilor live. Utilizatorii platformei pun compania pe cele mai bune poziții printre casele de pariuri. Iată câteva sporturi pe care poți începe să pariezi live de îndată ce îți creezi un cont nou pe Winmasters și după ce efectuezi o primă depunere:

Spre fericirea pariorilor, există și un serviciu de Winmasters live streaming, care funcționează excelent și este disponibil la cele mai multe evenimente populare. În plus, secțiunea de scoruri live, statistici și pariurile live funcționează atât de bine încât utilizatorii preferă această platformă în detrimentul altora. În plus, cotele sunt foarte mari și competitive în comparație cu alte companii de pariuri.


Winmasters apk – Pariază de pe mobil iOS sau Android

Nu este nevoie să accesezi computerul desktop sau laptop pentru a paria pe Winmasters datorită aplicației sale. Cu toate acestea, dacă din orice motiv preferi să nu o descărci sau nu poți să o descărci, poți utiliza site-ul lor pentru dispozitive mobile. Însă, această aplicație Winmasters poate fi descărcată în doar câteva minute de pe site-ul oficial al operatorului, atât pe iOS, cât și pe Android.

Jocurile mobile sunt foarte importante, mai ales în zilele noastre. Nu în ultimul rând din cauza numărului mare de pariuri live și speciale, bineînțeles că ai dori să fii flexibil, de exemplu plasând un pariu din orice loc. Utilizatorii Winmasters apk se pot bucura de grafică îmbunătățită, navigare fluidă, actualizări sportive în direct.


Licență și securitate la Winmasters

Winmasters are mulți ani de experiență în domeniul pariurilor sportive și acest lucru se observă cu ușurință. În spatele acestui furnizor se află  WM Interactive Limited cu sediul în Malta. Important de menționat că acest operator a fost printre primele case de pariuri licențiate din România.

De la început, competența de bază a casei de pariuri au fost pariurile sportive și în special fotbalul. Licența emisă de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc ne confirmă încrederea, ceea ce asigură și mai multă securitate și face din Winmasters un furnizor interesant.

Informațiile personale ale fiecărui individ sunt protejate în așa fel încât niciun alt utilizator să nu poată avea acces la ele. Dacă doriți să aflați în detaliu cum sunt securizate informațiile dvs. și pentru ce anume sunt utilizate, vă invităm să citiți Declarația de confidențialitate gratuită de pe site-ul oficial al Winmasters.


Asistență clienți – Ce metode poți utiliza atunci când ai probleme?

Secțiunea de asistență clienți la pariurile sportive Winmasters este complet satisfăcătoare. În primul rând, există o secțiune de ajutor foarte informativă. Acolo, jucătorii au posibilitatea de a observa întrebări și răspunsuri pe diverse subiecte din sectorul Întrebări frecvente. O preselecție de întrebări este deja disponibilă pe pagina principală a secțiunii de ajutor.

Desigur, sunt disponibile și alte opțiuni de contact. Opțiunile de contact sunt complete, iar utilizatorii au șansa de a-și găsi rezolvarea problemelor prin orice mijloc. Iată ce au la dispoziție jucătorii Winmasters:

FAQ

Winmasters obține rezultate deosebit de bune cu oferta live: te poți aștepta la o mare varietate de pariuri live, numeroase opțiuni de pariere, statistici și analize, streaming live, precum și animații atractive în timp real.

Winmasters are una dintre cele mai interesante game de promoții, inclusiv bonus de bun venit. Clienții noi vor beneficia de un bonus de 100% de până la 500 lei atunci când efectuează o depunere minimă de 50 lei.

Casa de pariuri procesează cererile de retragere ale clienților săi într-un timp foarte scurt. De regulă, trec între 3 și 5 zile pentru cardurile de credit. Însă, cei care aleg să retragă prin portofele electronice, vor primi bani instant. Perioada exactă de plată depinde și de metoda de plată selectată.

Jucătorii pot accesa site-ul Winmasters în diferite moduri. Casa de pariuri pune aplicația de pariuri sportive disponibilă sub forma unei aplicații HTML5 bazate pe web. Acesta poate fi deschisă fără descărcare și pur și simplu vizitând site-ul web. În mod alternativ, clienții cu un dispozitiv Android sau iOS pot descărca aplicații native de pe Winmasters.

Da, aplicația Winmasters poate fi descărcată complet gratuit. De asemenea, bonusul clasic de depunere este disponibil și pentru fanii de pariuri care accesează platforma de pe iPhone, Android și altele.

open
Top