Case de pariuri cu bonus – Prezentare generală a celor mai bune

Adevăratele beneficii pentru casele de pariuri, bonusurile sunt o parte integrantă a lumii sportive. Ușor sau nu de obținut, cu depunere sau pariu gratuit, aceste bonusuri case de pariuri și cerințele sunt variate. Vom face o analiză a elementelor referitoare la case de pariuri cu bonus online și vom discuta despre cele mai bune case de pariuri și bonusuri România.

Oferta pariuri sportive cu cele mai bune bonusuri în 2022
# Casa de pariuri Bonus* Termenii bonusului Evaluare Pariaza
1
Superbet
5
500 RON
Bonus:
500 RON
Termenii bonusului
 • depozit min. : 50 RON
 • condiții de rulaj: x6
 • cota minimă: 1.6
5
PariazaRevizuire Superbet
2
Fortuna
5
500 RON
Bonus:
500 RON
Termenii bonusului
 • depozit min.: 25 RON
 • condiții de rulaj: x6
 • cota minimă: 1.5
5
PariazaRevizuire Fortuna
3
Unibet
4.5
300 RON
Bonus:
300 RON
Termenii bonusului
 • depozit min.: 25 RON
 • condiții de rulaj: x8
 • cota minimă: 1.4
4.5
PariazaRevizuire Unibet
4
888sport
4.5
500 RON
Bonus:
500 RON
Termenii bonusului
 • depozit min.: 25 RON
 • condiții de rulaj: x8
 • cota minimă: 1.4
4.5
Pariaza888sport revizuire în curând
5
Betano
4.5
500 RON
Bonus:
500 RON
Termenii bonusului
 • depozit min.: 25 RON
 • condiții de rulaj: x10
 • cota minimă: 1.65
4.5
PariazaRevizuire Betano
6
Get’s Bet
4
2000 RON
Bonus:
2000 RON
Termenii bonusului
 • depozit min.: 30 RON
 • condiții de rulaj: x4
 • cota minimă: 1.5
4
PariazaRevizuire Get’s Bet
7
Maxbet
3
700 RON
Bonus:
700 RON
Termenii bonusului
 • depozit min.: 50 RON
 • cota minimă: 1.4
3
PariazaRevizuire Maxbet
8
Mozzartbet
3
1750 RON
Bonus:
1750 RON
Termenii bonusului
 • depozit min.: 50 RON
 • cota minimă: 1.4
3
PariazaRevizuire Mozzartbet
*18+, se pot aplica Condiții speciale
Superbet

Superbet se află pe primele locuri în preferințele pariorilor din România. Acest lucru se datorează bonusului de bun venit din cadrul secțiunii de sport care este în valoare de până la 500 RON și este împărțit în cadrul primelor 3 depuneri. Pe lângă bonusul de bun venit, utilizatorii au șansa de a beneficia și de alte promoții zilnice, dar și cote mărite.

Bonus de bun venit: 500 RON

Fortuna

Happy Hour, Mega Bonus Dublu, Cashback, Pariuri gratuite, dar și un bonus de bun venit excellent, toate aceste oferte sunt disponibile la casa de pariuri online Fortuna. Clienții noi sunt răsplătiți cu un bonus de 100% de până la 500 RON atunci când aleg să se înscrie la Fortuna. Bonusul va fi influențat de valoarea primei tale depuneri.

Bonus de bun venit: 500 RON

Unibet

Unibet te răsplătește cu un bonus de 100% până la 300 RON atunci când îți creezi un cont nou pe site și este una dintre cele mai avantajoase case pariuri online bonusuri. În plus, te poți înscrie la concursuri săptămânale și ai la dispoziție mai multe caracteristicii interesante, precum Combo Booster care îți mărește câștigurile. Pasionații pariurilor sportive Unibet au șansa de a câștiga premii zilnice sau săptămânale.

Bonus de bun venit: 300 RON

888sport

888sport oferă un bonus de 100% până la 500 RON pariorilor care aleg să își creeze un cont nou. De asemenea, când vine vorba de promoții, 888sport nu uita nici de pariuri gratuite. Sunt oferite periodic free bet-uri și cote mărite la evenimentele importante ale momentului. Avantajul este că sunt disponibile foarte multe ligi și evenimente sportive din toate colțurile lumii.

Bonus de bun venit: 500 RON

Betano

Aventura ta la Betano va începe cu un bonus excelent de 100% de până la 500 RON și continua cu promoții interesante în funcție de mai multe evenimente. Nu te poți plictisi la Betano. Zilnic îți poți încerca la o roată norocoasă unde vei putea obține pariuri gratuite. Însă, întotdeauna este recomandat să citești Termenii și Condițiile bonusului respectiv.

Bonus de bun venit: 500 RON

Get’s Bet

Secțiunea de promoții de la Get’s Bet este una cât se poate de vastă. În primul rând, nu putem să nu remarcăm bonusul de bun venit de până la 600 RON care îți va permite să pariezi pe evenimentele tale favorite fără risc. Apoi, în fiecare zi a săptămânii vei avea parte de un bonus special care constă fie în pariuri gratuite, cashback, cote mărite, fie în anumite concursuri.

Bonus de bun venit: 2000 RON

NetBet

Primele pariuri pe care le plasezi la NetBet sunt fără risc mulțumită bonusului de până la 500 RON. Este considerat cel mai mare bonus pariuri online. În acest mod, îți vei putea încerca norocul și ai șansa de a plasa pariuri pe evenimentele momentului fără vreun risc asumat din partea ta. Pariuri gratuite la sporturi clasice și virtuale și alte promoții i nteresante fac din NetBet un operator de top din această industrie.

Maxbet

Maxbet este recunoscut, în primul rând, pentru secțiunea sa complex de casino. Însă, nici partea care se ocupă de pariurile sportive nu se lasă mai prejos. Odată înregistrat pe site vei accesa unul dintre cele mai mari bonusuri case de pariuri în valoare de până la 700 RON. În plus, sunt disponibile promoții în fiecare zi a săptămânii, astfel încât să îți poți maximiza câștigurile.

Bonus de bun venit: 700 RON

Cum să obții bonusuri la agentii casa pariurilor oferta

Obținerea unor bonusuri case de pariuri online din România este cât se poate de simplă. Unele bonusuri fara depunere sunt activate automat, iar altele necesită puțină atenție din partea. În funcție de tipul bonusului, vor fi diferite și cerințele activării acestuia. Pe scurt, iată ce tipuri vei întâlni la case de pariuri online bonusuri:

Probabil cel mai cunoscut și mai popular bonus casa pariurilor este clasicul bonus oferit la depunere. Principiul aici este foarte simplu. Fanii pariurilor trebuie doar să se înregistreze la o casă de pariuri corespunzătoare și să facă o depunere inițială. De obicei, această sumă este apoi dublată, astfel încât să fie disponibil un credit de pariuri semnificativ mai mare pentru propriile pariuri sportive. Acest lucru crește, de asemenea, în mod semnificativ șansele de a obține un profit profitabil.

Pe lângă clasicul bonus de depunere, există și multe alte oferte precum bonusul cashback. Prin aceasta, primul pariu este complet fără riscuri, deoarece furnizorul de pariuri rambursează miza pierdută în caz de pierdere.

Un bonus fără depunere nu necesită nicio acțiune din partea ta. Este oferit jucătorilor fără a fi nevoie să efectueze o depunere. De cele mai multe ori, bonusurile pot fi activate din contul tău de jucător din secțiunea de Promoții și Bonusuri. Tot acolo, poți introduce și un anumit cod promoțional aferent unui bonus.

Cele mai bune case de pariuri bonus de bun venit

Bonusurile caselor de pariuri sunt o oportunitate excelentă de a primi o recompensă de bun venit atunci când te înregistrezi sau efectuezi o depunere. Casele de pariuri organizează promoții lunare pentru a atrage atenția clienților pe o piață extrem de competitivă.

Unul dintre cele mai populare bonusuri care atrag atenția pariorilor este bonusul de bun venit. Începerea promoțiilor este un element important atunci când alegi o casă de pariuri. Aproape fiecare brand a pregătit un bonus la prima depunere pentru începători, acesta îți va permite, de cele mai multe ori, să dublezi suma din cont și să plasezi mai multe pariuri.

Acestea fiind spuse, vei observa adesea ca promoția de bun venit este de 100% din suma depusă de către tine, având o valoarea maximă până la o anumită sumă, de exemplu: promoție case de pariuri bonus de bun venit de 100% de până la 1000 RON. Acest fapt însemnând că dacă alegi să depui 500 RON, în contul e pariuri vei avea, de fapt, 1000 RON disponibili.

Unele case de pariuri online aleg să împartă bonusul de bun venit la primele trei depuneri efectuate. De asemenea, se observa dorința tot mai mare a caselor de pariuri să ofere bonusuri sub forma de pariuri gratuite. De exemplu, primele 5 pariuri plasate pe site vor fi fără risc. Însemnând că dacă unul dintre pariuri este pierdut, vei primi miza înapoi.

Condiții și cerințe de rulaj

Să explorăm împreună una dintre cele mai delicate și importante teme ale jocurilor de noroc online: cerințele de pariere. Dacă ești un jucător cu experiență, cu siguranță vei ști deja despre ce vorbim, dacă în schimb ești nou în lumea pariurilor sportive. îți recomandăm să citiți cu atenție.

Când alegeți un bonus de bun venit și accesați secțiunea „termeni și condiții” a operatorului respectiv, s-ar putea să citiți termeni tehnici noi sau dificili, cum ar fi „play through” sau „wagering requirements” - mai simplu cerințe minime de pariere sau volum minim de pariere. Aceștia sunt termeni exclusiv tehnici de joc/miză.

Care sunt cerințele minime de pariere? Nu există nicio casă de pariuri care să „ofere” bani jucătorilor fără anumite cerințe. Prin urmare, eliberează sumele prin solicitarea unor cerințe minime obligatorii de pariere.

Pentru aceasta este important ca toți jucătorii înainte de a activa un bonus să cunoască cerințele minime pentru acel tip de bonus. Este la fel de important să citiți cu atenție termenii și condițiile prevăzute pentru fiecare tip de bonus, deoarece acestea pot varia de la operator la operator.

Casele de pariuri solicită acest rollover în principal pentru a-și minimiza riscul . Fără aceste reguli, jucătorii pot merge de la site la site, primind bani gratuit pe parcurs, fără intenția de a întârzia vreodată. Evident, în ceea ce privește platformele de pariuri online, acest lucru nu este deloc bun pentru afaceri.

De asemenea, trebuie să știi că pentru a retrage câștigurile acumulate prin intermediul unui bonus, acesta trebuie să treacă prin wagering. Prin turnover sau wagering, numite și condiții de rulaj înțelegem suma totală care urmează să fie atinsă până la data expirării bonusului. Reprezintă o cerință fundamentală pentru a transforma Soldul Bonusului într-un Sold care are dreptul la câștiguri ce pot fi retrase. Iată, pe scurt, ce alte cerințe pot apărea odată cu bonusurile la oferta pariuri sportive:

Bonus fără depunere

Aproape nicio ofertă de la casele de pariuri online este la fel de populară ca un bonus de fără depunere. Un bonus fără depunere este considerat un real avantaj și este un bun capital de pornire pe care îl poți accepta oricând fără alte prelungiri.

Bonus fără depunere

Ca intrare în lumea pariurilor sportive, există credit gratuit pentru pariuri, deoarece acest bonus pentru pariuri sportive oferta este absolut fără riscuri. De exemplu, clienții noi pot primi primele lor profituri cu un credit de pornire gratuit, fără a fi nevoiți să facă ei înșiși o depunere. De cele mai multe ori, jucătorii mai tineri sau fără experiență folosesc astfel de pariuri gratuite fără depunere, deoarece așa învață să facă față complexității pariurilor.

Pentru a profita de ofertele fără depunere, jucătorii trebuie să se înregistreze pe portalul relevant. Adesea, bonusul poate fi folosit doar în anumite zone. Înscrierea și acordarea atenției termenilor și condițiilor sunt cele mai importante puncte ale tale atunci când vine vorba de pariuri fără depunere. În general, tot ceea ce ai de făcut este să îți verifici contul. Acest proces se referă la trimiterea unei fotografii de pe actul tău de identitate.

Iată câteva exemple de bonusuri fără depunere actuale la operatorii din România:

Pariuri gratuite la cele mai bune case de pariuri online

Unul dintre visele jucătorilor de noroc este să poată paria gratuit fără a cheltui un singur ban din portofel. Ți se poate părea ciudat, dar această eventualitate nu este atât de ciudată pe cât ar părea la prima vedere. Acest lucru este de fapt posibil prin pariuri gratuite, care sunt disponibile numai de către cele mai bune site-uri de pariuri.

Înainte de a înțelege cum funcționează pariurile gratuite, trebuie să înțelegem bine ce este un pariu gratuit. Așa-numitele pariuri gratuite sunt obligațiuni în format bani care nu pot fi extrase și nici nu le puteți transfera în portofelul de bani reali. Aceste pariuri gratuite au o valoare numerică și este suma pe care o putem paria fără a investi bani reali.

Pentru a obține pariuri gratuite, cel mai ușor este să fii cu ochii pe promoțiile și bonusurile oferite de casa de pariuri. Vei observa cum pariind o anumită sumă pe un anumit eveniment, casa de pariuri îți oferă un bonus de 10 RON, de exemplu, la pariuri gratuite. Aceasta înseamnă că acei 10 RON vor fi în portofelul tău gata pentru a fi pariați, dar nu îi vei putea retrage ca bani reali.

Pariurile gratuite se pot dovedi a fi o sursă extraordinară de venit. Însă, trebuie să știi că dacă biletul va fi câștigător, vei primi înapoi câștigul respectiv, fără miză. Pariul gratuit va avea anumite cerințe ce trebuie îndeplinite, de exemplu, este necesar să plasezi pariuri peste o anumită cotă menționată în secțiunea de Termeni și Condiții. De asemenea, este posibil ca pariul gratuit să fie disponibil pentru o perioadă limitată de timp, după care va expira.

Alte bonusuri și promoții zilnice

Există o mulțime de bonusuri la pariuri în zilele noastre pentru a te ajuta să vă crești câștigurile mai repede sau să primești banii înapoi pe pariurile pierdute. Înainte de a deschide un nou cont de joc și de a utiliza unul dintre numeroasele bonusuri de pariuri, este esențial să înțelegi cum funcționează diferitele moduri de bonus și ce înseamnă diferitele cerințe de pariere.

Bonus pariuri sportive cu depunere

Un bonus pentru prima depunere este cea mai comună formă de bonusuri de bun venit. Casele de pariuri din România îți oferă un procent din prima depunere care începe de la 25% până la 200% sumă bonus din suma depusă în contul de joc.

Acest bonus este creditat în contul noului jucător după prima depunere. Suma pariului gratuit de bun venit depinde adesea de suma pe care jucătorul a depus-o în cont. Pentru a obține bani reali, jucătorul va trebui să parieze bonusul de un anumit număr.

Cote mărite

La ocazii speciale, cele mai cunoscute case de pariuri oferă bonusuri premium pentru meciurile din Liga 1 și principalele ligi europene, Liga Campionilor, Europa League sau competiții internaționale. Pe scurt, ți se oferă cote mult mai mari decât de obicei pentru a vă crește câștigurile.

Cashback

Un alt tip de bonus este cel de cashback. Bonusurile de rambursare a pierderilor sau numite și bonusuri cashback constau în rambursarea totală sau parțială a pariului pierdut. Acest tip de bonus este foarte popular pentru pariurile sportive cu cote mari și rezultate puțin probabile. Riscul este minim și pariul ar putea duce la o plată substanțială.

Acest bonus constă în restituirea unei părți din fondurile pierdute către jucător. De obicei, acest tip de bonus este acordat de casele de pariuri înaintea evenimentelor de top din lumea sportului. Detaliile privind returnarea pariurilor într-o anumită casă de pariuri sunt specificate în reguli.

Pariu fără risc

Un alt tip de promoție interesant, care funcționează practic ca un cashback sau o rambursare. În general, trebuie să plasați un anumit tip de pariu pe un eveniment sau piață selectat cu o miză și cote de calificare predefinite. Așa cum sugerează și numele, este fără riscuri, prin urmare, dacă câștigi, pur și simplu îți revendici câștigurile și mergi mai departe. Totuși, dacă pierzi, casa de pariuri, așa cum a promis, îți va credita contul cu un anumit tip de bonus pariuri sportive (numerar sau pariu gratuit), care de obicei se potrivește cu miza ta (evident până la o anumită sumă).

Bonus de loialitate

Un alt tip de promoție oferit de unele dintre cele mai bune case de pariuri online. Tot ce trebuie să faci este să plasezi pariuri la un singur operator de pariuri mai mult timp și să îți colectezi punctele de fidelitate, pe care le vei putea răscumpăra mai târziu pentru diverse premii. Din păcate, nu toți cei mai importanți operatori de pariuri online oferă acest tip de promovare, totuși, cele mai bune case de pariuri online din România oferă această promoție.

Recomandă un prieten

Probabil cel mai emblematic bonus care a existat vreodată. Casele de pariuri au făcut un pas mai departe aici. Nu numai că ți-au atras deja atenția, dar te folosesc pentru a aduce mai mulți clienți. În majoritatea cazurilor, astfel de oferte au oferit multiple beneficii. Casele de pariuri primesc evident un client nou, iar tu, ca parte de referință, primești un bonus pentru a aduce oameni noi și persoana recomandată va primi un bonus de bun venit pentru înregistrarea unui cont nou.

Bonus mobil

În fiecare an mai mulți oameni preferă să-și folosească smartphone-ul în viața de zi cu zi. Acest lucru este valabil și pentru pariurile sportive. O tendință de care casele de pariuri online nu vor să scape, investind foarte mult în dezvoltarea de aplicații rapide și ușor de utilizat pentru a-ți plasa pariurile în timp ce folosești smartphone-ul.

Odată cu disponibilitatea unei noi platforme, bonusurile mobile oferite de site-urile de pariuri nu puteau lipsi pentru cei care și-au deschis un nou cont folosind smartphone-ul și au făcut prima depunere. De asemenea, periodic sunt introduse la unele case de pariuri bonusuri care sunt disponibile doar pe mobil.

Bonusuri aniversare

De ziua ta nu doar prietenii și familia vor fi alături de tine, ci și casele de pariuri online. Cele mai bune case de pariuri, precum Superbet sau Unibet oferă un bonus aniversar ce constă în bani de joc sau pariuri gratuite. Este o oportunitate excelentă să colectezi un câștig chiar de ziua ta de naștere. Pentru acest lucru este nevoie să îți verifici contul de jucător la începutul experienței.

Program de loialitate și bonusuri VIP

Obținerea unui bonus VIP, asta sună întotdeauna ca un lucru grozav la prima vedere. Și este adesea o caracteristică deosebit de atractivă atunci când vine vorba de oferta pariuri sportive. De asemenea, pentru casele de pariuri care se pot diferenția de concurența lor. Ofertele sunt concepute foarte diferit și, de asemenea, conțin cerințe diferite.

În lumea pariurilor sportive, există multe companii de pariuri care lucrează cu programe de loialitate bine concepute. Așa-zisele cluburi de clienți vă oferă posibilitatea de a atinge diferite niveluri în programul de fidelitate respectiv. Prin colectarea de puncte. Încetul cu încetul, îți vei duce loialitatea față de casa de pariuri la un nivel superior. Cu cât urcați nivelul mai mare, cu atât puteți primi oferte de bonus pariuri sportive mai mari ca rezultat.

În mod ideal, aceasta este o situație în care au de câștigat ambele părți. În timp ce utilizatorii beneficiază de recompense exclusive, cum ar fi pariuri gratuite, credite bonus sau premii materiale, managerii de cazinou beneficiază de utilizatori activi pe termen lung. Un lucru pe care îl au în comun este că, practic, fiecare activitate, adică fiecare pariu pe bani reali, este evaluată și are ca rezultat o recompensă imediată. Câteva exemple de case de pariuri online care pun accent pe bonusurile de fidelitate sunt următoarele:

Concluzie

În ultimii ani, pariurile sportive au devenit foarte populare în rândul oamenilor obișnuiți. Datorită numărului mare de case de pariuri, jucătorii au posibilitatea de a-l alege pe cel mai potrivit. Pentru a atrage noi clienți, există promoții și bonusuri de case de pariuri, datorită cărora jucătorii își păstrează interesul și revin pentru a plasa un pariu.

Jucătorii începători pot primi un bonus pariuri sportive de bun venit de la casa de pariuri după înregistrare. Acesta este unul dintre cele mai simple și mai comune bonusuri. Însă, este foarte avantajos ș poate aduce câștiguri suplimentare la fel ca și în cazul altor promoții.

FAQ

Pariurile sportive reprezintă un punct de plecare potrivit pentru accesarea promoțiilor. Unele dintre cele mai bune promoții sunt cele care constau în pariuri gratuite sau promoție de tip cashback. În acest mod, ai șansa de a plasa pariuri fără asumarea vreunui risc.

Secțiunile de pariuri live din cadrul operatorilor de pariuri sportive din România au devenit din ce în ce mai populare, așadar au fost create bonusuri speciale pentru această secțiune. Aceste bonusuri sunt disponibile doar în secțiunea de pariuri live. De asemenea, operatorii care oferă un bonus de bun venit la pariurile sportive permit ca acesta să fie utilizate și în secțiunea de pariuri live.

În funcție de casa de pariuri, numărul promoțiilor ce pot fi accesate în același timp diferă. Unele case de pariuri online nu acceptă solicitarea mai multor promoții în același timp, iar altele permit aprobarea a mai multor promoții. De preferat este să citești secțiunea de Termeni și Condiții înainte de solicitarea unui bonus.

Nu, politica bonusurilor de la pariurile sportive din România nu permite ca un parior să acceseze mai multe bonusuri în același timp. Dacă se va întâmpla acest lucru există șansa să fie închis contul sau să fie anulate ambele bonusuri. Promoțiile trebuie activate pe rând.

În primul rând, îți recomandăm să găsești bonusul de bun venit care se potrivește cel mai bine nevoilor tale. Fiecare bonus are propriile condiții și cerințe care trebuie îndeplinite, așa că este important să citești și să studiezi condițiile. Desigur, acestea diferă în funcție de casa de pariuri. Îți recomandăm să găsești bonusul de pariere care corespunde cel mai bine nevoilor și caracteristicilor tale.

Da, bonusurile la pariuri sportive au o dată de expirare, la fel ca și cerințele de rulaj. De cele mai multe ori, bonusuri trebuie activate în termen de 7 zile, însă acest lucru diferă în funcție de site. Unele bonusuri periodice pot expira chiar și în 24 de ore.

Bonusurile oferite pentru pariuri sportive sunt, în general, disponibile pentru toate tipurile de sporturi, chiar și pentru cele electronice. Însă pot exista anumite promoții care să fie valabile numai pentru un sport sau numai pentru un eveniment special. Aceste detalii sunt menționate întotdeauna în secțiunea de termeni și condiții a bonusului respectiv.

Cerințele de rulaj au fost înființate pentru a preveni jocul fraudulos. Acestea au în vedere parierea bonusului de un anumit număr de ori, de exemplu un bonus de bun venit poate fi retras numai după ce sumă a fost rulată de șase ori. Fără a fi îndeplinită aceste cerințe de rulaj nu vei putea efectua o retragere pe site-ul respectiv.

Secțiunea de termeni și condiții trebuie citită cu atenție de către fiecare jucător în parte. Unele dintre cele mai importante aspecte menționate acolo au legătură cu cerințele de pariere, dar și cu faptul că jucătorul are datoria de a-și verifica identitatea contului. De asemenea, multe dintre bonusurile la pariuri sportive ofertă necesită o anumită cotă minimă sau miză.

În funcție de tipul bonusului, îl poți obține, fie după ce efectuezi o depunere, fie prin simpla activare a acestuia. În general bonusurile de bun venit sunt activate după momentul în care pariorul a efectuat o primă depunere. Alte bonusuri periodice pot fi obținute fără depunere și, desigur, există și bonusuri care se activează după introducerea unui cod promoțional.

Bonusurile care sunt obținute în cadrul secțiunii de pariuri sportive pot fi solicitate și acceptate de către orice jucător. Singură condiție este să îți creezi un cont nou și, în funcție de site, să efectuezi o primă depunere de o anumită sumă.

Bonusul fără depunere este unul dintre cele mai iubite dintre toate tipurile de promoții. Acest fapt se datorează simplității obținerii sale și faptului că jucătorul nu trebuie să își asume nici un risc. Bonusul nu necesită efectuarea unei depuneri în prealabil. Acestea fiind spuse, vei beneficia de ofertă fără să fie nevoie să faci nimic special.

open
Top