Despre Noi

Salutări stimate vizitator!

Îți mulțumim că ai ales platforma noastră, Casedepariuri.net! Înainte de a te invita să descoperi conținutul site-ului nostru, câteva cuvinte despre cei care formează echipa. Suntem pasionați de sporturi în general și de pariurile sportive în special. Ne place să oferim sfaturi utile celor care împărtășesc aceleași pasiuni cu noi.

Faptul că te afli aici înseamnă că deja ești unul dintre acești pasionați. Începător sau experimentat în pariuri sportive pe net, cu siguranță că o să găsești la noi o mulțime de sfaturi care îți vor fi de folos. De la recenzii ale caselor de pariuri și până la ponturi despre cum să pariezi eficient și meciurile cu miză, încercăm să îți oferim tot sprijinul nostru.

Ne-am propus să fim cei mai buni sfătuitori din acest domeniu. Pentru că ne dorim ca distracția ta să fie și mai plăcută atunci când prinzi niște pronosticuri avantajoase. Nu îți garantează nimeni că o să câștigi, dar, îți garantăm că o să fim mereu obiectivi în aprecierile noastre. Încercăm să îți transmitem cât mai multe informații, ponturi și recomandări care să te ajute atunci când pariezi.

Membrii echipei noastre acoperă aproape toate sporturile, inclusiv sporturile virtuale și e-sports. Așa că, dacă îți dorești să pariezi mai eficient și să ai parte de pronosticuri la fix, atunci ești în singurul loc care contează: platforma Casedepariuri.net! Bine ai venit și multă inspirație la pariurile sportive îți dorim!

Echipa Noastră

Fără nicio altă introducere și lăsându-i să se prezinte singuri, iată-i pe membrii echipei site-ului Casedepariuri.net:

Maria Andreescu
Maria Andreescu
Mai mult
Corneliu Vasilescu
Corneliu Vasilescu
Mai mult
George Ionescu
George Ionescu
Mai mult
Ștefan Sorescu
Ștefan Sorescu
Mai mult

Maria Andreescu

“Deocamdată sunt singură parioare a echipei și mă ocup de partea de recenzii despre casele de pariuri sportive (băieții au zic că este o muncă foarte ușoară). Îmi plac sporturile de echipă, sunt altruistă, îmi place să împart cu ceilalți și mereu mi se spune că “sunt mereu ochii în patru” (poate pentru că sunt ochelaristă?). Așa că mă voi strădui să vă ofer cât mai multe date exacte despre agențiile unde puteți paria online, dar și multe alte sfaturi și recomandări din lumea pariurilor sportive.”


Corneliu Vasilescu

“Mi se mai spune și “Țintă”, asta pentru că am reușit să câștig un Acumulator cu 15 selecții. Eu sunt responsabil de partea cu pariurile, așa că pe mine trebuie să mă ascultați dacă vreți să câștigați. Băieții din echipă îmi spun că aș fi priceput, dar eu mă socotesc doar un tip studios. Îmi place fotbalul și urmăresc toate campionatele. Din când în când mai arunc un ochi pe la tenis, baschet și sporturile de contact. Mi-am propus să merg mereu “la țintă”, așa că, îmi doresc să ofer doar cele mai bune ponturi!”


George Ionescu

“Eu sunt și sportivul echipei, în sensul că joc fotbal. Chiar dacă ai mei colegi de la Casedepariuri.net îmi spun că mă pricep mai bine la pronosticuri și pariuri sportive, le promit băieților cu care joc în fiecare duminică să nu îi dezamăgesc. În afară de fotbal, îmi plac sporturile virtuale și e-sports, așa că eu o să vă ofer ponturi pentru acestea. Sunt un jucător de e-sports și îmi place să analizez cu atenție tot ce se întâmplă în acest segment al pariurilor sportive. Îmi urez și va urez multă baftă!”


Ștefan Sorescu

“Porecla mea în cadrul echipei este “Mr. Serious”. Asta pentru că îmi place să pun munca înainte de toate. În plus, analizez foarte mult lucrurile înainte de a spune ceva. Îmi plac sporturile virtuale (mai ales cursele de cai și ogari). Eu sunt responsabil de tot ceea ce înseamnă noutăți în lumea pariurilor sportive. Nu mă dau înapoi nici de la pariurile pe sporturile obișnuite. Sper că tot ceea ce scriu pe site să va fie de folos și să vă ajute să pariați cât mai profitabil.”


Mulțumindu-ți din nou pentru încredere, noi, cei din echipa Casedepariuri.net îți dorim să te distrezi la maxim ori de câte ori pariezi online!

open
Top