888 pariuri sportive – Recenzie și opinii România

În cadrul acestei recenzii, vorbim despre un site de pariuri care operează pe piața internațională și oferă o gamă largă de pariuri.

Arată mai mult

Cu 888sport, gigantul de jocuri 888 vrea să devină un mare jucător în pariurile sportive. Vom analiza în detaliu caracteristicile, avantajele, cotele, metodele de plată și eventualele probleme ale casei de pariuri 888sport România.

Arată mai puțin
Bonus: 500 RON
888sport
4.5
  • Casă de pariuri internațională
  • Cote foarte bune
  • Bonus de dublare pentru clienții noi
Licente
  • Metodele de plată:
Promotii: 4.0
Depunere : 4
Retragere : 4.0
Metodele de plată: 4
Aplicație de mobil: 4
Siguranță: 4
*18+, se pot aplica Condiții speciale

888sport înregistrare

Înregistrare
Înregistrare
888sport

Te gândești să te înregistrezi la această casă de pariuri și nu știi de unde să începi? Perfect, pentru că te putem ajuta să finalizezi înregistrarea cu 888 Recenzia în câteva minute și, mai ales, într-un mod corect. O înscriere incorectă poate cauza probleme mai ales atunci când vine timpul să faci depuneri și retrageri. Așadar hai să vedem cum să evităm surprizele neplăcute și să profităm de toate serviciile site-ului atunci:

Înregistrarea pe 888 sport, conform prevederilor legale, poate fi efectuată numai de către adulți. Din acest motiv, după ce ai dat click pe secțiunea Înregistrare pentru a crea un cont nou pe 888sport, ți se va cere sa introduci datele tale personale însoțite de un atașament, actul de identitate care va fi verificat de personalul 888sport. Abia după ce primești confirmarea aprobării contului 888 sport poți începe să plasezi pariurile în deplină siguranță.

Modalități de acces pe portalul de pariuri 888sport

Site-ul 888 sport este complet legal în România, așadar, jucătorii îl pot accesa cu încredere cu ajutorul link-urilor de pe platforma noastră. Apasă pe unul dintre butoanele 888 sport și vei fi redirecționat, în siguranță, către pagina operatorului de jocuri de noroc.

În plus, site-ul 888sport este dedicat în întregime evenimentelor sportive. Interfața site-ului este destul de simplă, cu o bară de sus unde poți găsi câteva evenimente principale și o bară laterală care îți permite să selectezi toate opțiunile sportive disponibile. După ce a selectat sportul pe care să parieze din bara laterală, utilizatorul poate vizualiza cotele pe panoul central. Selectarea cotelor generează un bilet virtual care trebuie confirmat cu banii prezenți în contul de joc.

Interfața este foarte asemănătoare cu cea a altor case de pariuri.  Este important de subliniat prezența unei secțiuni mari de informații care pot fi folosite pentru a citi toate reglementările și prevederile legale ale site-ului. Mai mult, 888 încearcă să protejeze utilizatorii de jocurile excesive prin furnizarea de pagini pentru promovarea jocului responsabil, precum și de link-uri directe către site-ul ONJN pentru a verifica în mod independent licența deținută.

Depunere și retragere

Dorești să efectuezi o plată 888 România sau dorești să afli mai multe despre aceasta înainte de a te înregistra? 888 nu putea să nu creeze un sistem larg și sigur de plăți și retrageri. Dacă vrei să depui sau să îți retragi câștigurile, o poți face prin intermediul următoarelor metode de plata 888:

Pentru a depune și a retrage fonduri este necesar să deschideți un cont de jocuri pe oricare site 888, care va fi apoi valabil pe toate celelalte platforme. Iată cum îți poți finanța contul de pariuri prin una dintre popularele metode de plată 888?

  1. Înregistrează-te și apoi conectează-te la 888sport;
  2. Apasă clic pe soldul contului tău în colțul din dreapta sus al paginii de pornire;
  3. Ai intrat în contul tău de pariuri și trebuie să faci clic pe „Depunere”;
  4. Acum alege metoda de depunere care ți se potrivește cel mai bine;
  5. Urmărește indicațiile apărute. Acestea diferă în funcție de opțiunea pe care ai ales-o pentru depunere;
  6. Depozitele (în afară de transferurile bancare) sunt de obicei înregistrate în contul tău instantaneu sau cel puțin în zece minute.

Retragerile sunt efectuate în același mod, însă timpul de procesare este diferit. Momentul de 888 retragere bani variază foarte mult în funcție de diferitele sisteme de plată utilizate. În plus, trebuie să remarcăm faptul că 888sport stă foarte bine la capitolul limite pentru retrageri și depuneri.

Bonusuri disponibile 888sport

Бонусы от украинских букмекеров
Bonus de bun venit
888sport

888 bonus pentru noi clienți este o ofertă specială pe care cu siguranță ar trebui să o arunci o privire mai atentă. O casă de pariuri de succes include și un bonus atractiv de bun venit. Furnizorul de pariuri sportive 888 întâmpină clienți noi din România cu un bonus exclusiv de bun venit de 100% de până la 500 RON.

Din experiența noastră, 888sport bonus de bun venit este doar prima ofertă. De-a lungul timpului, există diverse alte oferte bonus care sunt disponibile neregulat. În plus, 888sport are adesea promoții speciale pentru evenimente majore. Ocazional, există o creștere a șanselor pentru anumite evenimente. Uneori este disponibil și un pariu gratuit.

Clienții existenți pot aștepta cu nerăbdare faptul că există întotdeauna oportunități interesante și profitabile de a beneficia chiar și după bonusul pentru noul client. Iată câteva promoții actuale pentru clienții 888sport:

Opțiuni de pariere 888sport

888 oferă o selecție foarte mare de diferite sporturi. Oferta de pariuri se concentrează în primul rând pe cele mai comune sporturi, cum ar fi pariurile online pe fotbal, tenis și hochei pe gheață. Fanii fotbalului în special au nenumărate oferte pentru pariuri pe 888 fotbal online. Cu furnizorul de pariuri pe fotbal puteți paria pe ligi din întreaga lume, iar în România pariurile sportive sunt posibile online, de la amatori până la Liga 1.

Chiar și gama clasică de opțiuni de pariere este diversă la 888sport betting. Aici puteți alege dintre pariuri clasice pe victorie, înfrângere sau egal, sfaturi privind scorul la pauză sau pariuri pe gol. Multe alte opțiuni de pariere sunt posibile cu furnizorul de pariuri online. Plasează-ți pariul sportiv în funcție de preferințele tale personale. Iată câteva tipuri de pariuri disponibile la 888sport:

La 888sport primești cote de pariuri care sunt de obicei peste medie de la furnizori comparabili. Furnizorul de pariuri se află în mod clar în fruntea clasamentului evenimentelor individuale și în majoritate în mediul superior. Doar foarte rar cotele oferite de pariurile 888sport sunt sub media competiției. Mai ales la evenimentele de top, 888sport convinge cu cote foarte bune.

Este disponibilă și populara caracteristică 888 cash out. Acest lucru îți permite să câștigi înainte de sfârșitul unui joc. Suma care trebuie plătită, care se modifică în funcție de punctaj, îți este afișată permanent. Prin urmare, ar trebui să fii cu ochii pe pariul tău și să retragi la momentul potrivit.

Oferta de sporturi

888sport demonstrează că este un operator de calitate și când vine vorba de oferta de pariuri și sporturi disponibile. Poți plasa pariuri pe peste 20 de sporturi. Chiar și eSport-ul este reprezentat, ceea ce nu este un lucru firesc. Desigur, poți paria pe toate sporturile populare la 888sport. Furnizorul de pariuri este deosebit de bine reprezentat în sporturile de echipă, cum ar fi hochei pe gheață, handbal și baschet.

Cel mai important, să nu uităm de pariurile la 888 fotbal. Există oferte de pariuri pentru aproape fiecare meci de fotbal din întreaga lume. De asemenea, puteți plasa numeroase pariuri speciale pe fiecare joc. Aici aproape că nu rămâne nicio dorință neîmplinită. Însă, pentru a fi mai simplu, ne-am gândit să creăm o listă cu cele mai interesante sporturi pe care poți plasa bilete la 888sport:

Așa cum putem observa, oferta celui mai bun furnizor de pariuri merge în profunzime și include și pariuri pe sporturi precum fotbalul american sau luptele WWE. Pariurile pentru Formula 1 sunt incluse și în programul casei de pariuri.

În plus, operatorul s-a specializat în pariuri populare pe cai și este unul dintre cei mai importanți furnizori de pariuri sportive 888 de aici. În plus, pariurile non-sportive și politice sunt incluse în oferta de pariuri online.


888sport pariuri live

Furnizorul de pariuri sportive 888 România oferă numeroase pariuri înainte de meci, precum și o zonă extinsă live. Acesta nu se limitează în niciun caz la pariuri la fotbal și tenis, dar oferă și tenis de masă, sporturi cu motor sau chiar șah, precum și exotice neobișnuite. Numărul de 888 pariuri live pentru un joc normal de fotbal este de aproximativ 60 de tipuri de pariuri, așa că ești mereu variabil. Printre cele mai numeroase sporturi pe care le vei găsi în secțiunea de live a operatorului se numără și:

888sport este o alegere excelentă pentru fanii pariurilor live. Așa că ai o mulțime de alegere și cote bune și încurajări pentru fiecare joc live. Din păcate, fie trebuie să utilizați serviciul de streaming privat, fie să utilizați terenul de joc animat. Pentru că, din păcate, 888 live streaming nu este disponibil în prezent.

Un avantaj esențial este că 888sport nu oferă doar pariuri live, ci are și instrumentele adecvate în mânecă, care pot ajuta la luarea deciziilor de pariuri. Acestea pot fi imagini live ale unor evenimente, animații, statistici și, de asemenea, un ticker live care raportează cele mai recente informații despre joc.


Aplicație de mobil 888sport

Site-ul este special conceput pentru a funcționa perfect pe browserele mobile și oferă aceleași beneficii ca și pariurile online pe computer. Utilizatorii au acces la întreaga gamă de sporturi și la mii de piețe de pariuri. În plus, există și aplicații dedicate 888sport pentru dispozitive iPad, iPhone și Android.

Aplicațiile iOS sunt ușor disponibile pentru descărcare din iTunes App Store, trebuie doar să cauți casa de pariuri în bara de căutare. 888 apk poate fi descărcată fie din Google Play, fie de pe site-ul oficial al operatorului, din partea de jos a paginii principale. Aplicațiile de mobil vin cu următoarele avantaje importante:


Siguranță și încredere

În spatele 888sport se află 888 Holdings PLC, care operează și portalurile 888casino și 888poker. 888sport a fost fondat în Marea Britanie în 2008. Prin urmare, casa de pariuri are suficientă experiență de pariere și alcătuiește un pachet general convingător. Acum există atât de multe case de pariuri care oferă pariuri online încât jucătorului nu mai este ușor să le urmărească pe toate.

Cu toate acestea, câteva nume continuă să vină în calea ta, iar unul dintre ele este 888sport. Fondată în 1997, casa de pariuri este acum unul dintre cei mai buni operatori și este încă în creștere și astăzi.

888sport este un operator legal în România funcționând sub licența emisă de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc. În plus, pentru a asigura securitatea absolută, 888sport se bazează pe cele mai noi tehnologii. Datorită criptării SSL, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la securitatea datelor dvs., deoarece acestea nu pot fi sparte.


Asistență clienți 888sport

888sport este o casă de pariuri cu experiență care se străduiește să-și mulțumească clienții. Acest lucru se reflectă și în opțiunile de contact. Clienții se simt ca acasă la 888sport, deoarece fiecare întrebare primește un răspuns profesional. Cu 888sport, clienții se bucură de avantajul că contactul cu suportul 888sport poate fi găsit fără alte dificultăți.

În ciuda ofertei relativ reduse de opțiuni de contact, suportul de la 888sport se caracterizează prin profesionalismul său. Clienții pot contacta serviciul pentru clienți în orice moment, utilizând una dintre următoarele opțiuni:

FAQ

Pentru a paria pe 888sport, jucătorii trebuie să aibă un cont înregistrat și verificat. Depozitul minim este în general de 20 lei și este gratuit pentru toate metodele de depunere. Miza minimă de doar 1 leu pentru un singur pariu este, de asemenea, foarte prietenoasă cu clienții.

888sport este un site cu licență emisă de către Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc, prin urmare un site foarte sigur și foarte fiabil, deoarece respectă toate regulile și reglementările pentru jocurile de noroc și pariurile sportive din România.

În secțiunea bancară, există un buton „solicitați 888 retragere bani”. Acolo, vei selecta metoda ta bancară preferată. Trebuie să trimiți niște documente pentru verificarea identității și în câteva zile vei avea banii în cont.

Desigur, 888sport este disponibil prin browser de pe toate dispozitivele, inclusiv pe telefoanele mobile. Este disponibilă și o aplicație pentru dispozitivele iOS, dar și pentru Android.

888sport este un loc excelent unde să pariezi. În ansamblu, opinia este pozitivă, având în vedere numeroasele sporturi disponibile, cu numeroasele piețe disponibile și cote mărite. Calitatea este remarcabilă și oferta complexă.

open
Top