Fortuna recenzie – Tot ce trebuie să știi înainte de a începe plasa un pariu

Fortuna este una dintre cele mai vechi și mai cunoscute case de pariuri din România. Agenția de pariuri Fortuna România s-a făcut cunoscută mai întâi în mediul offline, prin intermediul caselor de pariuri stradale.

Arată mai mult

Ulterior, a trecut și în mediul online și continuă să își surprindă clienții. Dacă te gândești să îți creezi un cont nou de utilizator la acest operator, citește această Fortuna recenzia și convinge-te de avantajele pe care această platformă ți le va aduce.

Arată mai puțin
Nu e verificat
Fortuna
5
  • Unele dintre cele mai ridicate cote
  • Proces rapid de înregistrare
  • Ofertă atractivă de loterii virtuale
Licente
  • Metodele de plată:
Promotii: 4.5
Depunere : 4
Retragere : 4.5
Metodele de plată: 5
Aplicație de mobil: 5
Siguranță: 5
*18+, se pot aplica Condiții speciale

Fortuna înregistrare - Proces rapid și ușor

Procesul de Fortuna înregistrare este extrem de simplu si ai nevoie de doar câteva minute disponibile. Iată care sunt pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru Fortuna înregistrare:

Înregistrare
Înregistrare
Fortuna

Asta e tot, acum te poți bucura de contul tău Fortuna România. Trebuie să îți aducem la cunoștință faptul că este obligatoriu să ai împlinită vârsta de 18 ani pentru crearea unui cont nou Fortuna pariuri sportive. De asemenea, dacă ai mai avut un cont Fortuna în trecut, nu îți va mai fi permis să te înregistrezi încă o dată.

Cum putem accesa casa de pariuri sportive Fortuna

Dacă ești începător și te întrebi cum poți accesa Fortuna online. Ei bine, trebuie să știi că nu ai nevoie de descărcarea niciunui software sau altceva asemănător. Tot ce trebuie să faci este să intri pe pagina oficial folosind un browser de internet. Ai posibilitatea de a accesa platforma și de pe un computer, dar și de pe un telefon mobil.

Jucătorii din România pot intra pe Fortuna online din orice browser, fără a fi nevoie de un VPN privat. Asta este posibil datorită faptului că acest site de pariuri online este complet licențiat și funcționează legal pe teritoriul României.

Conform recenzia Fortuna, interfața este intuitivă și user friendly. Așadar, este potrivită pentru orice tip de jucători, chiar și pentru cei începători. În cazul în care nu găsești ceva, poți apela la căsuța de Caută din partea stângă a paginii. Acolo, poți introduce orice nume de echipă sau jucător.

Utilizând cele mai avantajoase metode de plată Fortuna

Operatorul stă foarte bine la capitolul legat de opțiuni de plată. Metodele disponibile pentru retrageri și depuneri sunt variate, iar limitele necesare sunt și ele foarte avantajoase, așa cum vom vedea în cele ce urmează. Când vorbim de metode de plată Fortuna, nu este obligatoriu să depui sume ridicate pentru că poți efectua depuneri și cu sume mai mici.

Pentru a efectua o primă depunere, este necesar să intri în contul tău Fortuna România, să alegi o metodă de plată preferată și să introduce datele necesare. De exemplu, dacă alegi să efectuezi plăți prin cardul de credit, trebuie să introduce numărul cardului și data de expirare. Iată care sunt metodele pe care le poți folosi pentru a face o depunere Fortuna, dar și limita minima:

Așa cum poți observa limitele pentru depunere sunt potrivite oricărui jucător și oricărui buget. Timpul de procesare al depunerilor este instant, așadar, vei putea începe să plasezi primele pariuri imediat după efectuarea tranzacției.

În ceea ce privește retragere bani Fortuna trebuie să știi că vei putea folosi doar metoda aleasă pentru depunerea inițială. De asemenea, timpul de finalizare al retragerii, cât și limita minima diferă în funcție de metode de plată Fortuna.

Una dintre cele mai bune vești pentru pariori este că pot efectua tranzacții prin intermediul opțiunii de Cashpoint. Având în vedere că există foarte multe agenții stradale Fortuna România, pariorii pot depune și retrage sume de bani direct din agenții, fără taxe suplimentare.

Ce bonusuri de bun venit sunt disponibile la Fortuna

Бонусы от украинских букмекеров
Bonus de bun venit
Fortuna

Atunci când vine vorba de bonusuri de bun venit la casele de pariuri online din România, trebuie, cu siguranță, să menționăm și operatorul Fortuna. Acesta oferă un pachet foarte avantajos pentru clienții noi și anume un bonus de 100% până la 500 RON. Este însă necesar să rulezi acest bonus de 6 ori pentru a beneficia de bonus. Desigur, toate cerințele bonusului de bun venit sunt menționate în secțiunea de Termeni și Condiții, pe care vă recomandăm să o citiți.

Pe lângă bonusul pentru jucătorii noi de până la 500 RON la prima depunere, operatorul, oferă și promoții pentru evenimentele speciale, bilete multiple, dar și cote mărite. Fortuna este recunoscută pentru promoțiile periodice, oferind în anumite perioade cadouri zilnice jucătorilor.

Ce opțiuni de pariuri sportive Fortuna România sunt disponibile?

Când vorbim despre Fortuna pariuri ofertă trebuie să menționăm că este una bogată, atât în cazul evenimentelor pre-meci cât și live. În funcție de sportul pe care vrei să pariezi, vei găsi o gamă foarte variată de opțiuni. De exemplu, dacă luam un meci important de fotbal, vom observa următoarele pariuri sportive Fortuna:

În plus, față de multitudinea de opțiuni de pariere, ai posibilitatea de a analiza și statistici la fiecare eveniment. Acest lucru te va ajuta să iei o decizie în ceea ce privește opțiunea de pariu pe un anumit eveniment sportiv. Ai șansa de a plasa un pariu și pe unul dintre posibilii marcatori, ceea ce este foarte interesant.

De asemenea, la Fortuna pariuri sportive, putem spune că ai pariurile sub control deoarece le poți închide înainte de finalizarea acestora datorită opțiunii de cashout. În acest mod ai un câștig asigurat. Opțiunea de cash out Fortuna îți permite să obții bani înapoi la pariul tău înainte de finalizarea evenimentului pe ai pariat. Suma de bani pe care o primești înapoi este determinată la momentul încasării și va depinde de probabilitatea actuală de a câștiga pariul.

Sporturi disponibile pentru a plasa pariuri

De la pariurile pe fotbal, baschet sau volei și până la pariuri pe floorball sau pariuri speciale pe politică și evenimente, la Fortuna te poți distra cu cele mai tari cote. Iată care sunt unele dintre sporturile pe care poți plasa bilete la casa de pariuri online:

Tot timpul există evenimente sportive care beneficiază de cote mărite sau pariuri speciale. Acestor vor putea fi găsite în secțiunile Oferta Plus, Odds Booster și Special Fotbal. Există în oferta sa meciuri din cele mai populare ligi, cum ar fi Liga 1, FA Cup, LaLiga, Seria A și multe altele. Așadar, sunt acoperite toate evenimentele importante. Desigur, există și ligi mai puțin cunoscute pe care poți paria.

Un alt avantaj al platformei, pe lângă oferta variată de sporturi oferite, ai la dispoziție și un Forum, o pagină de Rezultate, Știri, Analize, dar și scoruri live. Acestea te vor ajuta să devii un parior profesionist.

Nici pariurile pe E-sports nu sunt uitate, așadar, sunt disponibile opțiuni pe următoarele: CS:GO, DOTA 2, LOL, Starcraft, Rainbow Six.


Fortuna Pariuri Live și Streaming Live

Fortuna pariuri live, acestea vin la pachet cu emoții, dar și cu cote mărite la Fortuna. A putea paria pe un eveniment în derulare este o modalitate excelentă, deoarece nu știi niciodată ce se va întâmpla. De exemplu, a putea paria în timpul unui meci de fotbal, tenis sau rugby, îți oferă emoții și suspans și cu atât mai mult dacă poți urmări evenimentul prin streaming live.

Cotele Fortuna pariuri live se schimbă continuu ca răspuns la ceea ce se întâmplă în evenimentul live. Aceasta înseamnă că poți continua să pariezi în timpul jocului și să profiți de cote bune. Un alt bonus este că prin intermediul pariurilor live poți acționa opțiunea de Fortuna cash out, dacă selecția făcută înainte de eveniment nu merge prea bine.

Există pariuri live disponibile pe site pe tot parcursul zilei din întreaga lume, așa că pregătește-te pentru câștiguri. Pariurile live Fortuna sunt disponibile pe foarte multe sporturi, cum ar fi fotbal, volei, baschet, handbal sau chiar E-sports. Și ce poate fi mai interesant decât să urmărești și meciurile prin streaming live? Opțiunea de Fortuna live streaming este disponibilă la majoritatea evenimentelor.


Fortuna apk – Compatibilă cu Android și iOS

Poți plasa bilete pe evenimentele tale favorite și din aplicația pentru pariuri la Fortuna fotbal. Această aplicație este compatibilă cu dispozitivele mobile pe Android sau pe iOS. Descărcarea Fortuna aplicație se face de pe site-ul principal al operatorului. Tot ce trebuie să faci este să accesezi secțiunea sports app. Aplicațiile de mobil ale operatorului Fortuna sunt disponibile în doua variante. Una pentru pariurile sportive și una pentru jocurile de casino. Fortuna app își încântă utilizatorii cu caracteristici speciale, pe care nu le găsești la toate aplicațiile de pariuri sportive. Ne referim aici la: Touch ID, Statistici detaliate, Pariuri instant pe o multitudine de evenimente, Streaming Live, Notificări


Website de încredere

Clienții Casei de pariuri online Fortuna se bucură de o gamă excelentă de pariuri sportive, oferte, promoții, dar, în acelaţi timp, și de un mediu de încredere și securizat. Agenția a obținut o licență de funcționare prin Decizia nr. 1560/25.08.2016 de către autoritatea națională în domeniu  din România și anume Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc.

Având în vedere că este o agenție unde joci cu bani reali, trebuie asigurate toate standardele de siguranță. Așadar, trebuie să știi că la această casă de pariuri online, atunci când introduci datele de pe cardul de credit, număr de telefon sau CNP sunt complet confidențiale. Agenția funcționează pe baza unui certificat SSL care are datoria de a cripta toate informațiile personale.


Asistență pentru clienți Fortuna

Departamentul de asistență clienți este disponibil în cazul în care jucătorii întâmpină anumite probleme sau au vreo nelămurire legată de procesul de înregistrare, bonusuri sau orice alte motive. Dacă ai nevoie de ajutor, nu ezita să contactezi operatorii Fortuna folosind una dintre aceste modalități:

FAQ

Da, trebuie să îți verifici contul din motive de siguranță. Procesul de verificare Fortuna este foarte rapid, tot ce trebuie să faci este să trimiți o copie după actul tău de identitate, iar acesta va fi verificiat în termen de 24 de ore. Dacă nu îți verifici contul în timp util acesta va fi închis.

Fortuna este una dintre cele mai de renume agenții de pariuri, atât offline cât și online. Așadar, nu se putea să nu obțină o licență de funcționare de la Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc. Funcționează în mod legal și oferă o platformă unde jucătorii pot paria în siguranță.

Una dintre cele mai avantajoase caracteristici la casa de pariuri online Fortuna este opțiunea de Streaming Live. Ai posibilitatea să pariezi live, dar și să urmărești meciul. În acest mod îți va fi mult mai ușor să iei anumite decizii. Streaming-ul live este disponibil la majoritatea meciurilor importante din ofertă.

open
Top