Pariuri sportive SenatorBet – Pariază online vs offline

SenatorBet Romania este o casă de pariuri care funcționează doar în sistem offline.

Arată mai mult

Tocmai din această cauză, nu putem spune că este un operator popular, având în vedere faptul că nu oferă pariuri online și nici nu dispune de multe agenții. Însă, cei care doresc să plaseze pariuri la acest operator, trebuie să cunoască modalitățile prin care pot finaliza acest proces.

Arată mai puțin
Nu e verificat
SenatorBet
1
  • Ofertă complexă de opțiuni de pariere
  • Caracteristică Early Cash-Out
  • Promoție Pariu Șansă disponibilă
Licente
  • Metodele de plată:
Promotii: 1
Depunere : 1
Retragere : 1
Metodele de plată: 1
Aplicație de mobil: 1
Siguranță: 1
*18+, se pot aplica Condiții speciale

Proces SenatorBet înregistrare – Ghid și sfaturi

Deschiderea unui cont la SenatorBet necesită doar câteva minute pentru a putea începe să plasezi un bilet. Procesul de SenatorBet înregistrare este simplu, rapid și cu un formular care necesită informații strict necesare. În plus, oferă securitate și opțiuni de pariere vaste.

Dacă ești un pasionat de pariuri și îți dorești să îți creezi un cont nou la SenatorBet pentru a putea plasa pariuri mai rapid, fără a mai fi nevoie să pierzi timp în agenție, atunci urmează acești pași ușori:

Înregistrare
Înregistrare
SenatorBet

Acum, contul tău SenatorBet este creat și poți crea bilete virtuale pe care le vei putea plasa în agenția stradală. Având în vedere că nu este o platformă unde poți plasa pariuri live, ne dăm seama că și procesul de înregistrare SenatorBet este mult mai simplu în comparație cu alte case de pariuri online. La SenatorBet nici măcar nu trebuie să îți verifici sau să îți confirmi identitatea.

Modalități de acces SenatorBet

SenatorBet este o casă de pariuri offline și nu permite pariere live. Însă, avem la dispoziție un site foarte interesant și intuitiv care ne va ajuta să creăm un bilet de pariuri, pe care ulterior îl vom plasa în una dintre agențiile stradale. În acest mod, la agenție vom merge doar cu un cod, iar plasarea acestuia se va face mult mai rapid. În plus, site-ul ne ajută să ne verificăm rapid biletele plasate pentru a nu ne mai deplasa la agenție.

În general, SenatorBet are un design similar cu cel al altor case de pariuri și poate fi accesat de pe orice dispozitiv fără a fi nevoie de un VPN privat. Pagina are un design în culori roșu și negru și este clasic. Navigarea este cu adevărat simplă, cu oferta de sporturi și competiții în stânga și o serie de meniuri care se deschid în dreapta până când apar piețele, unde ne putem face selecția.

Aceste selecții merg în coloana din dreapta, rezervată biletului de pariere. Este o plăcere să creezi pariuri, pentru că avem o ofertă excelentă de sporturi, evenimente și piețe astfel încât să găsim cu ușurință pariul pe care îl căutăm.

Tranzacții și metode de plata SenatorBet

Singura opțiune de plată pe care o putem lua în considerare în cazul casei de pariuri SenatorBet este cea cash. Spunem acest lucru deoarece casa de pariuri sportive nu oferă pariuri online, ci doar offline, în agenții. Pe site-ul web ne este permis doar să cream un bilet virtual de pariuri și să îl plasăm în agențiile stradale. Atunci când plasăm biletul, miza va fi achitată cash la ghișeul operatorului.

Biletele create pe site sunt ajutătoare pentru că nu va mai trebuie să petreci mult timp în agenție pentru alegerea meciurilor și cotelor. Singurul dezavantaj este faptul că SenatorBet, în prezent, nu are foarte multe agenții stradale, de aceea este considerat un operator mic. Agențiile stradale se pot găsi în următoarele locuri:

SenatorBet ofertă – Obține pariuri gratuite

Бонусы от украинских букмекеров
Bonus de bun venit
SenatorBet

Subiectul legat de SenatorBet bonus este puțin diferit față de bonusurile cu care sunt pariorii obișnuiți. Acest fapt datorită lipsei de pariuri online. Însă, este un avantaj considerabil, având în vedere că, în general, casele de pariuri stradale nu dispun de promoții pentru clienți. Iată care sunt bonusurile care te așteaptă în agențiile stradale SenatorBet:

Bonus de până la 100% - atunci când plasezi un bilet cu minim 6 evenimente primești un bonus de 5%, iar la fiecare meci adăugat, agenția îți oferă câte 5% bonus la câștig. Cu cât ai mai multe evenimente pe bilet, cu atât va crește bonusul;

Pariu șansă – se încadrează la pariul șansă biletele cu cel puțin 11 evenimente de cotă minimă 1,25;

Early SenatorBet Cash Out – poți salva o parte din câștigurile înainte de finalizarea unui eveniment;

Top Cote – disponibile la cele mai populare evenimente.

Plasează un bilet pariuri sportive SenatorBet

Plasarea unui bilet la pariuri poate fi efectuată atât direct în agenția stradală, cât și prin crearea unui pariu virtual pe care îl vei plasa tot în agenție. Întrucât SenatorBet nu are disponibilă opțiunea de pariere online, putem doar să ne creăm un pariu virtual și, implicit, un cod pe care îl vom prezenta în agenția stradală. Acestea fiind spuse, poți plasa un pariu la SenatorBet urmând acești pași simpli:

Astfel, căutăm sportul și evenimentul pe care vrem să pariem, alegem piața și nu rămâne decât să facem clic pe selecția noastră, care va apărea într-o casetă cu cota ei alături. Procedând astfel, îți va fi generat un cupon de pariu, unde putem introduce suma pe care dorim să o pariem și să confirmăm pariul.

Cotele SenatorBet se deplasează în marjele obișnuite ale pieței de pariuri românești. Uneori va avea cele mai mari cote pentru o anumită selecție, dar în general acestea sunt în concordanță cu cele ale majorității caselor de pariuri. Un punct în favoarea sa este că pare să calculeze zecimalele cotelor cu fracții diferite de cele ale restului, deci este posibil să găsim cote cu două sau trei sutimi peste majoritate.

SenatorBet oferta de sporturi – Plasează pariuri pe sporturi populare

Catalogul agenției de pariuri sportive SenatorBet este foarte condiționat de evenimentele care au loc la un moment dat, așa că la început poate părea puțin sărac, mai ales când vine vorba de sporturi minoritare. Totuși, SenatorBet oferă pariuri pe cele mai populare sporturi. Așadar, cele mai populare sporturi în rândul fanilor și pariorilor precum SenatorBet fotbal, baschetul sau tenisul sunt mereu prezente cu secțiunea lor specifică. Iată care sunt sporturile disponibile la SenatorBet:

În ceea ce privește piețele și numărul de pariuri, SenatorBet se remarcă nu numai prin varietatea mare de piețe pe care să parieze, ci și prin profunzimea unora în ceea ce privește numărul de opțiuni din care să alegi. Acest lucru este izbitor în special în piețele cu handicap de toate tipurile, ceea ce înseamnă că orice eveniment are zeci de pariuri din care poți alege.

De asemenea, atunci când mergi într-o agenție de pariuri sportive Senator Bet, pe lângă biletele pe sporturile tale favorite, poți plasa și bilete la loto Keno. În acest fel, ai mai multe șanse de câștig.


Modalități de pariere live

În momentul în care vorbim despre o casă de pariuri, aproape întotdeauna apare întrebarea legată de pariuri live. În acest caz, mulți pasionați se întreabă dacă pot plasa SenatorBet pariuri live. Ei bine, din păcate, nu. În acest moment, SenatorBet nu le permite clienților să plaseze bilete live pe site-ul său.

Însă, trebuie să menționăm că atunci când vizitezi o agenție de pariuri SenatorBet, poți pune pariuri pe evenimentele tale favorite. De asemenea, în agenție este disponibilă și caracteristica de Early Cash Out SenatorBet, așadar îți poți recupera o parte din câștiguri atunci când este cazul.

Nu putem discuta nici despre o posibilă secțiune de SenatorBet live streaming, însă, în cadrul agențiilor sunt afișate meciurile live, dar și cotele care sunt modificate constant. În plus, trebuie să acorzi atenție punctelor cheie ale evenimentului respectiv pentru a fi sigur că plasezi un bilet cu un pronostic corect.


enatorBet aplicație de mobil – Este disponibilă?

SenatorBet nu are în prezent aplicații pentru telefoane mobile. Are o versiune mai simplificată și mai intuitivă a site-ului său web pe care să o acceseze de pe smartphone-uri, care chiar depășește versiunea desktop. Din cele două opțiuni, însă, pe niciuna nu poți plasa pariuri, depune fonduri sau orice alt tip de operațiune.

Dacă vei accesa versiunea de mobil SenatorBet aplicație, vei putea să îți creezi un bilet virtual, să analizezi cotele, să vezi ce evenimente sunt disponibile, dar și să îți verifici biletul plasat în agenția stradală.


Siguranță și încredere

SenatorBet România poate fi un operator necunoscut pentru mulți utilizatori, deoarece nu are multe agenții stradale și nici nu oferă pariuri în mediul online. Chiar și așa, nu este nimic de speriat întrucât vorbim de o casă de pariuri total sigură, care are în vigoare toate licențele Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc pentru a opera pariuri sportive.

Pentru mai multă liniște, pe site-ul său sunt vizibile clar sigiliile Safe Play, Play Well, Self-Exclusion și +18, la care cu această ocazie se adaugă sigiliul Autocontrol. De asemenea, pe site putem observa în partea de jos și mențiunea licenței numărul RO3030L001340. În acest moment trebuie subliniat faptul că, deși este un operator oarecum necunoscut în România, oferă un joc complet sigur utilizatorilor săi.


Contact asistență clienți

Pe lângă faptul că îți poți adresa întrebările sau nelămuririle în agențiile stradale SenatorBet, trebuie să știi că îți poți contacta și online. Desigur, este mult mai ușor și rapid să găsești răspunsul la operatorii din agenție. Dacă te afli pe site-ul web, în partea de sus a site-ului SenatorBet vedem butonul de Contact. Acolo avem următoarele opțiuni pentru a contacta casa de pariuri:

În ceea ce privește sistemul de live chat, trebuie să știi că acesta nu este disponibil, având în vedere că nu pot fi plasate pariuri live. De asemenea, nu poți contacta agenția telefonic.

FAQ

Pentru a plasa un pariu la SenatorBet, trebuie doar să îți alegi evenimentul sportiv, opțiunea și cota care te interesează și apoi să apeși click. Se creează automat un cupon de pariu în care poți introduce miza și să confirmi pariul. Însă, trebuie să știi că pariurile Senator Bet sunt plasate offline, nu online. Așadar, va trebui să mergi la una dintre agențiile stradale cu codul pe care îl vei primi atunci când creezi pariuri pe site.

Pe site-ul SenatorBet poți crea bilete virtuale pe care le vei plasa în agenția stradală. De asemenea, tot pe site poți verifica dacă biletul tău este unul câștigător, iar câștigul va fi ridicat din agenții. Nu ai posibilitatea de a depune sau retrage online pe SenatorBet.

Nu, site-ul operatorului de pariuri SenatorBet este disponibil doar pentru plasarea biletelor virtuale și obținerea unui cod cu care vei merge la agenția stradale. Nu există disponibilitatea plasării biletelor de pariuri live SenatorBet.

SenatorBet dispune de cele mai populare sporturi la pariuri, precum fotbal, tenis, baschet, handbal și altele. De asemenea, îți poți încerca norocul și la loto Keno.

Deși nu este foarte cunoscută și nu are foarte multe agenții pe teritoriul României, SenatorBet funcționează în mod legal prin licența numărul RO3030L001340. Așadar, poți paria în această agenție fără teama de a pierde câștigurile.

open
Top