Betfair recenzia – Toate detaliile despre furnizor

Betfair este considerată, pe piața românească și nu numai, una dintre cele mai faimoase case de pariuri, precum și una dintre cele mai de încredere. Betfair s-a născut în din ideea și dorința a doi pariori profesioniști Andrew "Bert" Black și Edward Wray care au creat compania "The Sporting Exchange", cea care în viitor a devenit Bursă de pariuri.

Arată mai mult

În această Betfair recenzia, toate detaliile agenției online vor fi analizate pentru a înțelege cât de utilă este aceasta pentru plasarea pariurilor sportive. Vom arunca o privire asupra modului de accesare, a procesului de înregistrare și asupra caracteristicilor oferite.

Arată mai puțin
Nu e verificat
Betfair
1
  • Streaming live gratuit
  • Cea mai bună platformă de schimb de pariuri
  • Design foarte intuitiv și plăcut
Licente
  • Metodele de plată:
Promotii: 1
Depunere : 1
Retragere : 1
Metodele de plată: 1
Aplicație de mobil: 1
Siguranță: 1
*18+, se pot aplica Condiții speciale

Proces de Betfair Înregistrare în câteva minute

Înregistrare
Înregistrare
Betfair

Să începem cu primul pas care constă în descrierea modului prin care putem finaliza procesul de Betfair înregistrare. La fel ca orice portal de pariuri, are de asemenea, cu grafică captivantă, care încearcă să atragă atenția utilizatorului. Primul lucru pe care trebuie să îl facem este, desigur să ne înregistrăm pe site.

Deschiderea unui cont de joc cu Betfair România este simplă datorită platformei reînnoite care îți permite să te înregistrezi și să te bucuri de bonusuri cu o ușurință extremă. Rezumăm pe scurt pașii necesari pentru Betfair registration. Finalizarea acestui proces prevede următorii pași:

Cum se face accesul pe platforma Betfair pariuri sportive?

Betfair se remarcă prin platforma sa ușoară, intuitivă și, în același timp, bogată în conținut. Jucătorii pot accesa casa de pariuri online Betfair România fără a avea nevoie de un VPN privat sau un software specializat. Există, însă, anumite țări în care operatorul nu este încă disponibil și necesită un alt VPN pentru a intra. Acestea nu este cazul României pentru că această agenție online este licențiată și complet reglementată, așadar, o poți accesa cu ușurință, fie de pe desktop sau mobil.

Site-ul Betfair România captivează la prima vedere prin culoarea sa galbenă distinctă și inconfundabilă. Diferă ușor de ceilalți furnizori de pariuri sportive în ceea ce privește structura sa. Însă, este foarte asemănător cu alți furnizori în ceea ce privește modul ușor de accesare. Pur și simplu trebuie să intri pe pagina oficial din orice browser și de pe orice dispozitiv. Poți naviga aproape intuitiv prin intermediul interfeței și poți găsi rapid creșterea cotelor, evenimentele speciale, pariurile live și alte promoții interesante în meniul de sus.

Metode de plata Betfair – Depuneri și retrageri prin carduri de credit și portofele electronice

Există multe metode de plată acceptate atât pentru depunere, cât și pentru retragere bani Betfair. Acesta este un aspect interesant pentru orice client. Lista acestor metode de plată Betfair cu care un utilizator își poate efectua tranzacțiile și operațiunile cu contul său personal este foarte extinsă.

În oferta Betfair poți găsi opțiuni bine-cunoscute, cum ar fi plăți cu cardul de credit și transferuri bancare, dar și numeroși furnizori moderni de servicii de plată. Tendința pe piață este de fapt de a oferi utilizatorilor săi cât mai multe instrumente posibil pentru a-și îmbunătăți experiența pe site-urile lor web. Pentru a efectua depuneri poți utiliza cele mai populare metode de plată Betfair:

Așa cum putem observa, fiecare dintre acestea are limite de depunere diferite. Nu doar opțiunile pentru depuneri au limite diferite, ci și cele pentru retrageri. În funcție de metodă dorită, trebuie să știi că timpul de procesare al tranzacției este diferit, la fel și limitele. Iată despre ce metode și limite este vorba:

Dacă vorbim despre Betfair retragere bani, acest lucru se face folosind metoda de depunere selectată anterior. Cu toate acestea, Paysafecard este exclus de la aceasta, nu poate fi folosit pentru a retrage bani, doar celelalte metode de plată pot fi folosite și pentru a retrage bani. Este important să ne amintim că, pentru a finaliza o retragere Betfair, este necesar ca titularul cardului să coincidă cu cel al contului de joc. Pentru retrageri, se folosesc aceleași metode ca și pentru depozite.

Promoții și bonusuri Betfair România

Бонусы от украинских букмекеров
Bonus de bun venit
Betfair

Betfair întâmpină clienții noi cu un pachet bonus foarte special. Oferta Betfair include cote crescute, bonusuri multiple și promoții la ligi și turnee de fotbal. Cotele crescute sunt un stimulent suplimentar pentru înregistrare, putând paria pe o echipă favorită la o cote super.

Însă, cel mai important bonus este, desigur, cel de bun venit. Operatorul are, în prezent, o ofertă bonus de până la 500 RON, oferită la plasarea primelor pariuri de minim 50 RON. Este obligatoriu ca biletele de pariuri să aibă o cotă de minim 1.5.

Pentru a accesa bonusul de bun venit, va trebui să accesezi pagina de pornire a platformei de jocuri și să te înregistrezi pentru un cont de jocuri. Betfair ne convinge cu promoții bonus interesante pentru clienții noi și existenți.

Plasare bilet Betfair pariuri sportive – Ofertă opțiuni de pariere

Plasarea pariurilor pe acest site este intuitivă și rapidă, mulțumită în primul rând sistemului de filtrare convenabil care îți permite să ajungi la cotele și evenimentele ce care ești interesat. După cum am văzut, site-ul Betfair oferă un program foarte larg legat de pariurile pe evenimente sportive. Pentru cei care iubesc pariurile, punctul forte este, fără îndoială, schimbul de pariuri, foarte popular.

Plasarea unui pariu pe Betfair România este un proces destul de simplu, grație ușurinței de utilizare oferite de casa de pariuri. Pariorii pot fi surprinși de cât de ușor este să adăugi sau să elimini selecții din biletul de pariu, chiar dacă sunt începători și indiferent de dispozitivul pe care îl folosesc.

Opțiunea Betfair cash out se numără printre caracteristicile care nu vor trece neobservate de utilizatorii casei de pariuri online. Furnizorul online oferă o serie de opțiuni de pariere pe care entuziaștii de pariuri s-au obișnuit deja să le folosească, și anume handicap, over/under, pariuri head-to-head, număr cartonașe, cornere, etc.

Site-ul în sine este extrem de ușor de utilizat. Vei găsi biletul de pariuri pe pagina principală și când faci clic pe acesta, vei avea acces la lista tuturor sporturilor disponibile pe care casa de pariuri le oferă. Ceea ce este deosebit de interesant este că oferă pariorilor posibilitatea de a paria pe sporturi pe care alte case de pariuri nici măcar nu oferă cote. Împreună cu oportunitățile de pariuri sportive standard, Betfair oferă și pariuri speciale pe anumite evenimente din industria divertismentului.

Oferta Betfair pariuri sportive

Am spus anterior că Betfair ocupă un loc printre cele mai populare case de pariuri pentru serviciul oferit pasionaților de sporturi și pariuri. Acest lucru este valabil și datorită programului vast de sporturi, evenimente și discipline pe care este posibil să plasezi pariul. La fel ca multe alte case de pariuri, în mod evident fotbalul este pe primul loc cel mai iubit și urmat sport de către publicul din țara noastră, dar asta nu este tot.

Sporturile pe care poți paria sunt multe, iar acestea variază de la baschet NBA la competiții de tenis, Formula 1, dar și ciclism, atletism și multe altele. Iată o listă cu unele dintre sporturile prezente la în oferta Betfair:

Există, de asemenea, evenimente de tot felul, turnee naționale și internaționale și competițiile majore ale oricărei discipline sportive mondiale. În ceea ce privește fotbalul, de exemplu, te poți concentra pe Liga 1, Serie A, Liga Campionilor, Liga, Premier League și multe altele. Pentru jocurile din aceste ligi, Betfair pariuri sportive oferă o gamă de peste 100 de piețe de pariuri. În plus, sunt disponibile și pariuri speciale, cum ar fi Betfair Eurovision și pariuri pe politică.


Betfair pariuri Live – Cash out și streaming Live

Există, de asemenea, o secțiune foarte iubită de pariori, mai ales în aceste vremuri în care progresul tehnologic permite mult mai mult confort în multe domenii diferite, este cea a pariurilor live. Datorită instrumentelor puse la dispoziție de casa de pariuri, este de fapt posibilă plasarea de pariuri pe evenimente care au loc în același timp cu operațiunile lor, în direct și în timp real.

Pentru accesarea Betfair pariuri live este necesar să accesezi fila Sportsbook, iar apoi din bara de opțiune secțiunea Live. Acolo, vei observa evenimentele momentul din fotbal, tenis, cricket, golf, baschet, handbal, dar și sporturi electronice.

În ceea ce privește oferta de Betfair live streaming, clienții nu vor fi deloc dezamăgiți. De fapt, pe acest site este posibil să urmăriți în flux multe evenimente în fiecare zi complet gratuit. Pe lângă includerea meciurilor de fotbal, atât ale campionatelor italiene, cât și ale competițiilor străine, va fi posibil să urmăriți baschetul sau tenisul în timp real. În plus, pe aceeași pagină dedicată streamingului, puteți urmări și cotele actualizate și statisticile meciului în cauză.

Operatorul online acoperă în mod fiabil cele mai populare jocuri eSports, cum ar fi CS: GO, League of Legends, Dota 2, Overwatch și competițiile lor, făcând Betfair o opțiune interesantă pentru toți fanii eSport.

Funcțiile de pariere includ și opțiunile de Betfair cash out. Multe dintre sporturile prezente au o opțiune de retragere la pariuri. Unele sporturi sunt excluse, dar cele mai importante, cum ar fi fotbalul și tenisul, au această opțiune.


Betfair apk – Disponibilă pe Android și iOS

Prin conectarea de pe un smartphone sau tabletă la site-ul oficial Betfair, poți accesa versiunea optimizată pentru mobil. Nu este o Betfair aplicație descărcabilă, dar interfața este potrivită pentru dispozitivul mobil, având instrumente pentru accesarea secțiunilor de pariuri optimizate și multe altele. Acest lucru face ca pariurile să fie destul de ușoare, folosind atât dispozitive Android cât și iOS.

Alternativ, platforma poate fi utilizată de pe mobil datorită celor două aplicații moderne disponibile pentru iOS și Android. Există o Betfair aplicație pentru platforma de Exchange și una pentru secțiunea de pariuri sportive generale. Mai precis, această aplicatie Betfair este una dintre cele mai clare și mai simple din industrie și îți permite să profiți de toate serviciile disponibile cu versiunea originală a computerului, inclusiv pariuri live și opțiunea de retragere.


Operator licențiat și de încredere

Securitatea este foarte importantă, având în vedere concentrarea Betfair pe menținerea unui mediu sigur pentru utilizatorii săi. Pentru a garanta acest lucru, există o licență emisă de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc, așa cum este cerut de reglementări, demonstrând că sistemul respectă legile în vigoare pentru a proteja pariorii.

Pe site există și secțiunea Joc responsabil, cu toate informațiile pentru cei care doresc să se reglementeze cu jocul sau pentru cei care doresc să își limiteze depunerile și pariurile. Operatorul este, fără îndoială, un furnizor de pariuri de renume. În plus, licențele de la Malta Gaming Authority și British Gambling Commission sunt semne clare ale acestui lucru. În plus, numărul utilizatorilor de câteva milioane de-a lungul anilor confirmă faptul că Betfair poate fi de încredere.


Contact clienți Betfair

Puteți profita de asistența cu adevărat eficientă pe Betfair. Serviciul pentru clienți este fiabil și răspunde experienței noastre la toate întrebările în mod satisfăcător și într-un ritm rezonabil. Următoarele sunt metodele prin care poate fi contactat serviciul de asistență:

Toate aceste servicii vor permite în special utilizatorilor să își rezolve dificultățile care pot fi întâmpinate în primele etape ale jocului. În realitate, însă, site-ul este foarte intuitiv și practic nu ar trebui să creeze multe dificultăți nici măcar la cei care abordează acest tip de jocuri pentru prima dată.

Credem că Betfair Live Chat este cel mai bun mod de a lua legătura. Aceasta este cea mai rapidă modalitate de a obține informații dacă trimiteți întrebările între orele 11:00 și 20:00, deoarece numai atunci pot fi contactați angajații. În caz contrar, puteți trimite și un e-mail. Pentru e-mailuri, operatorul precizează timpul de procesare ca o medie de 8 ore.

FAQ

Da, există bonusuri de bun venit specifice pentru categoria de pariuri, categoria de Betfair Exchange și categoria cazinou. Utilizatorii noi sunt întâmpinați cu un bonus de până la 500 RON, dar și alte promoții periodice.

Cu siguranță, caracteristica care diferențiază cel mai mult Betfair de alte case de pariuri de succes este prezența unei secțiuni dedicate exclusiv schimbului de pariuri. În România, această casă de pariuri online este singura agenție online care se remarcă prin disponibilitatea platformei de Exchange.

Betfair aplicația este disponibilă pe toate sistemele de operare. Pe dispozitivele iOS, aplicația este disponibilă direct în App Store. Pentru dispozitivele Android, aplicația poate fi descărcată prin intermediul site-ului web. Descărcarea aplicației este complet gratuită și extrem de intuitivă.

open
Top